Pralinhuset - Rött Sidenhjärta – Ask 1 Bit

  • 10.71 EUR

En elegant hjärtformad ask i röd siden med en härlig Pralin. Här får du själv välja vilken hjärtformad pralin du vill ha i asken.


Finns i smakerna :

. Julio - Rött Nougathjärta

. Romeo - Nougathjärta

. Sweet Love - Hallon & Kolakräm

. Champagne hjärta

. Vaniljnougat Hjärta

. Venus - Vit hasselnötskräm

. Goldie - Ljus hasselnötskräm

. Pink - Mörk hasselnötskräm


Ingredienser (Julio): socker, kakaosmör, MJÖLKpulver, vegetabiliska oljor: (kokos, palm, rapsfrö, solros), HASSELNÖTTER, kakaomassa, dextros, skumMJÖLKpulver, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), naturlig vaniljarom, färg: (paprikaextrakt, karmin) Kan innehålla spår av andra NÖTTER.

Ingredienser (Romeo): socker, kakaosmör, MJÖLKpulver, vegetabiliska oljor (kokos, palmkärna, rapsfrö, palm, solros), HASSELNÖTTER, kakaomassa, dexros, skumMJÖLKspulver, emulgeringsmedel: SOJAlecitin, naturlig vaniljarom, vattenfritt MJÖLKfett. Kan innehålla spår av andra NÖTTER.

Ingredienser (Sweet Love): socker, karamell, MJÖLKpulver, GRÄDDE, hallon alkohol, naturlig färg (E120), emulgeringsmedel (SOJAlecitin). Kan innehålla spår av NÖTTER.

Ingredienser (Champagne hjärta): socker, kakaosmör, helMJÖLKpulver, GRÄDDE, fuktighetsbevarande medel: (sorbitol), Marc de Champagne (8%), glukossirap, SMÖR, kakaomassa, emulgeringsmedel: (SOJAlecitine), naturlig vaniljarom. Kan innehålla spår av NÖTTER.

Ingredienser (Vaniljnougat Hjärta): socker, MANDEL, kakaosmör, HelMJÖLSpulver, kakaomassa, Bourbon Vanilj pulver, naturliga vaniljarom, emulgeringsmedel: SOJA lecitin, solroslecitin. Kan innehålla spår av andra NÖTTER.

Ingredienser (Venus): socker, HASSELNÖTTER, MJÖLKpulver, kakaosmör, SOJAlecitin, vanilj. Kan innehålla spår av andra NÖTTER.

Ingredienser (Goldie): socker, kakaosmör, MJÖLKpulver, HASSELNÖTTER, kakaomassa, SOJAlecitin, vanilj. Kan innehålla spår av andra NÖTTER.

Ingredienser (Pink): socker, HASSELNÖTTER, kakaomassa, kakaosmör, SOJAlecitin, vanilj. Kan innehålla spår av andra NÖTTER.


Hållbarheten på praliner och tryfflar är 3-4 veckor och bör förvaras i 16-18 °C.