BLI ÅTERFÖRSÄLJARE & GROSSIST

Är ni intresserade av att börja sälja vår choklad? Varmt välkommen att kontakta oss!


Phone 

Ahmad Alhallaq

+46 (0) 70 7312219

Phone

Annelie Alhallaq-Bea

+46 (0) 70 0164353

PRODUKTER

Se mer av vårat utbud i katalogen som du kommer åt i länken nedan eller klicka in på våran hemsida.

Fabrik

Energivägen 2C
13546 TyresöLITE OM OSS

På väg ut mot Tyresö Slott, utanför Stockholms myller, ligger Pralinhusets chokladfabrik. Kreativitet möter kvalitet och kunskap när vi skapar oemotståndlig choklad  i olika utföranden och kakaohalter.

Våra vackra chokladkakor finns i över 130 unika smakkombinationer och tillverkas för hand med endast naturliga råvaror. Vi erbjuder även ett stort utbud av det mesta inom choklad, bland annat praliner och tryfflar, chokladaskar, drickchoklad, lollipops, chokladfigurer, frystorkad frukt, kola, lakritskulor, kaffebönor och ingredienser för ditt eget chokladskapande. 

För alla tillfällen, och alla smaker. För dig som älskar choklad!


VÅR VISION

Vi vill att alla ska kunna njuta av underbart god choklad av högsta kvalitet. Vare sig det ska vara exempelvis vegan, sockerfritt, mjölkfritt, glutenfritt eller sockerfritt. Dessutom ska chokladen inte bara vara underbar för den som äter, utan även för miljön, och för den som skördar kakaobönan. Pralinhuset Fabriken är därför IP certifierade och jobbar endast med certifierade leverantörer. För mer information om certifieringen kan ni kontakt oss direkt på [email protected].